Zo organiseer je een event dat niemand wil missen…

Op basis van uw input produceren wij workshops, theater, visuele verslaglegging en filmpjes. Wij bieden professionele acteurs, filmmakers, dagvoorzitters, illustratoren en workshopleiders. Zij vergroten de impact van uw bijeenkomst. Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Stuur ons een bericht en wij kunnen u van al uw wensen voorzien.
Onze werkwijze

 • U belt ons en we werken vrijblijvend en gratis een maatwerk voorstel uit.
 • Eén van onze creatieven komt indien gewenst vrijblijvend meedenken over uw uitdaging.
 • Per e-mail ontvangt u de uitwerking van het concept, inclusief begroting.
 • We sluiten een overeenkomst zodra u het plan wilt uitvoeren.
 • U ontvangt een overzichtelijke factsheet, daarin staat stap voor stap omschreven welke briefing u dient aan te leveren.
 • Onze talenten arriveren 60 minuten voor aanvang op locatie, zij zijn goed voorbereid.
 • In 1999 startte Erik het bureau. Hij gelooft in de kracht van storytelling en interactie. Hij is een veelgevraagd dagvoorzitter. Erik schreef het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?’
  Erik Peekel
  Zo organiseer je een event dat niemand wil missen - Erik Peekel
 • Sinds 2001 is Joep creatief bij Aaaaha! the Actor Factory. Hij ontwikkelt en produceert marketingacties en evenementen. Joep voelt feilloos aan hoe je elke doelgroep in beweging krijgt. Hiervoor werkte Joep in de productie van publieksevenementen.
  Joep Tielens
  Zo organiseer je een event dat niemand wil missen - Joep Tielens
 • Marjolein werkt bij Aaaaha! the Actor Factory sinds 2005. Zij vertaalt uw doelstelling in een onderscheidende actie. Marjolein leidt onze producties in goede banen. Hiervoor werkte ze bij Den Haag Marketing, daar organiseerde zij o.a. het succesvolle citymarketing evenement ‘Prins voor een Dag’.
  Marjolein de Bruijn
  Zo organiseer je een event dat niemand wil missen - Marjolein de Bruijn
IDEA-logo

Het beste idee is een IDEA bureau

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie IDEA. Het kwaliteitskeurmerk van IDEA staat garant voor creativiteit, professionaliteit en continuïteit.

MPI-logo

Lid van MPI

Meeting Professionals International (MPI) is een wereldwijd netwerk van organisatoren en toeleveranciers, die kennis en ervaring uitwisselen.