Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en gastvrouw. Typetjes gaan in gesprek met uw gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties. Onze acteurs zijn veelzijdige talenten, zij hebben flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij uw gasten in de juiste stemming. De meeste van onze typetjes hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over native english speaking typetjes.
Lees meer…

Typetjes - parkeerwachten

 • Werken met de Actor factory is succes verzekerd. Wij organiseerden de KLM gepensioneerden dagen. Vier dagen waarin 1000 oud KLMers een feestelijke dag en diner met elkaar beleven. De ontvangst met de wereldreizigers is werkelijk subliem. Van het moment van binnenkomst tot het vertrek weten zij onze gasten te boeien, te verbazen en bij het uitzwaaien zouden ze het liefst nog even allemaal met ze op de foto willen gaan. Werken met de wereldreizigers en vele andere acts geeft altijd heel veel plezier. Of het nou gaat om Erik Peekel die op uitstekende wijze een congres leidt of een hightech-feest voor een advocatenkantoor bij elk evenement, met ondersteuning van de Actor Factory weet je dat in ieder geval dá¡t onderdeel goed zit.
  Marijke Plas - Inspiriment Events
 • Alles is erg soepel verlopen, zowel de acteurs, videoreporter en cameraman wisten op de juiste manier op ons publiek in te spelen!
  Judith Wessels - Orcon B.V.
 • Tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen van Centraal Beheer Achmea op 3 & 4 oktober j.l. hebben wij de Belbutlers & Poetsvrouwen ingezet om de ruim 3.000 klanten die in de 'file' stonden om uitgedeukt te worden te entertainen om de wachtrijtijd gevoelsmatig te verkorten. Mede dankzij het inzetten van deze geweldige acteurs werd de 'file' ruimschoots beschouwt als de leukste 'file van Nederland'! Dit blijkt zeker uit de ruim 780 klantreacties met een gemiddelde van een 9,4!
  Els de Jonge - De Jonge Events & Productions
 • Met vrolijke zakelijkheid hebben de dames Aaaaha! the Actor Factory weten toe te voegen aan ons Festival of Cools. Matchmaking in stijl. Prima.
  Peter Dortwegt - New Energy Docks
 • Dankzij zeer enthousiaste acteurs en figuranten was de rode loper VIP ontvangst van onze gasten zeer geslaagd. Complimenten!
  Marjolein Schuyt - Schaap & Schuyt Event Management
 • Wij hebben gister een fantastische dag gehad met de dames van Perfect Match. Ze hebben de gasten goed vermaakt met de Live Jukebox en het maken van foto's. Ze speelden goed op de situatie in en hebben een perfecte uitstraling (vrolijk en positief). We waren erg blij met hun aanwezigheid!
  Justine de Haas - Stichting Nederland Schoon
 • Op de beurs Management Support zes acteurs ingezet. Leuke, gezellige, professionele acteurs. Ze maken van elke minuut een feestje, denken mee en willen van het evenement echt een succes maken.
  Linda van Iwaarden - Vakmedianet
 • Met Aaaaha! the Actor Factory kun je snel schakelen. Om een project of evenement nog nét een wat origineler tintje te geven, kun je bij hen terecht. En dacht je zelf al iets ludieks bedacht te hebben? Dan hebben zij nog wel iets aan dat idee toe te voegen of kunnen ze andere voorbeelden laten zien van eerdere evenementen. Er wordt dus meegedacht, niet alleen maar uitgevoerd. Werkt fijn, snel én informeel.
  Chantal Mooyman - 2twintig Public Relations
 • Het werken met een vaste (beurs-)presentator (Sven) is echt een voordeel. Hij is enthousiast, hij kent het product goed en kan daardoor elke vraag van een bezoeker beantwoorden. Sven is zeer betrokken en helpt het product te verbeteren.
  Gerdien Minnee - Kuiters idee en organisatie
 • Onlangs organiseerde corporate event-adviesbureau CongressMatters voor één van haar opdrachtgevers een personeelsfeest. Daarbij hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de professionele begeleiding van de Aaaaha! The Actor Factory’ Complimenten voor de wijze waarop er in het voortraject, inhoudelijk werd meegedacht bij de invulling van de avond! De acteurs wisten op subtiele wijze de mensen te enthousiasmeren en de juiste toon te vinden om de mensen te raken. Achteraf hebben we veel positieve reacties gekregen van aanwezigen ‘Het was een topavond, mede door de inzet van de wensengelen, die met een perfecte mix van creativiteit, inhoud en performance, op een bescheiden manier een waardevolle toevoeging aan het succes van de avond gaven! Voor ons persoonlijk was het heel prettig samenwerken met de professionals van de Aaaaha! The Actor Factory. Zij hebben enorm bijgedragen aan de uitstekende sfeer en het perfecte resultaat.
  Fraukje Tasselaar - CongressMatters