Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en gastvrouw. Typetjes gaan in gesprek met uw gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties. Onze acteurs zijn veelzijdige talenten, zij hebben flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij uw gasten in de juiste stemming. De meeste van onze typetjes hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over native english speaking typetjes.
Lees meer…

Typetjes - parkeerwachten

 • De kracht van Kuiters is het vertalen van doelstellingen naar een aansprekende vorm die communiceert met de doelgroep. Aaaaha! the Actor Factory geeft ons die mogelijkheid in de meest aansprekende vorm denkbaar. Een presentator met charisma die ook nog eens inhoudelijk op de hoogte is. Samen met The Actor Factory hebben wij een spelelement kunnen optimaliseren voor onze opdrachtgever. De Actor Factory denkt mee, geeft ons goede adviezen en heeft daarvoor écht de juiste mensen!
  Wil Kuiters - Kuiters idee en organisatie
 • Het was ontzettend leuk om de (Perfect Match) actrice als matchmaker geboekt te hebben tijdens het evenement! Ze gaf net het kleine beetje extra tijdens het evenement en heeft zelfs op het laatste moment een openingslied kunnen verzorgen! Videoreporter Eline heeft alle belangrijke en leuke momenten tijdens de dag vastgelegd en een aantal mensen geïnterviewd.Het was een erg fijne samenwerking met de Aaaaha! the Actor Factory, bedankt!
  Wendy Ordelman - RAI Experience Day
 • De kaasmeisjes waren fantastisch :-)
  Isabelle van Hedel - Krasevents Organisatie en Advies bv
 • De aangeboden acts Perfect Match, Belbutlers en Bankstel alsmede het meedenken vooraf prima bevallen. Dank!
  Wilco Koldenhof - Muac Productions