Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en gastvrouw. Typetjes gaan in gesprek met uw gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties. Onze acteurs zijn veelzijdige talenten, zij hebben flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij uw gasten in de juiste stemming. De meeste van onze typetjes hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over native english speaking typetjes.
Lees meer…

Typetjes - parkeerwachten

 • Voor de viering van ons 5-jarig bestaan hebben wij Erik Peekel gevraagd als moderator. Een unieke samenwerking met creatieve invulling die deze dag voor ons en onze gasten tot een geweldige ervaring heeft gemaakt. Complimenten aan Erik en zijn team!
  Ilona Eichler - TCX Investment Management Company BV
 • Mede dankzij de open, positieve en professionele manier van werken door de Spaanse danseres van Aaaaha! the Actor Factory hebben wij een record aantal leads gescoord op de Technishow 2012. Namens het hele Rebo Verkoopteam; Super bedankt!
  Marcel Swart - Rebo Systems bv
 • De positiviteit, het enthousiasme en de gezelligheid die de twee actrices meebrachten naar het evenement zullen niet snel vergeten worden en hebben het evenement compleet gemaakt!
  Petra Dubbel - Haagse Hogeschool
 • Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Leiden, 600 aanwezigen personen. Thema: Netwerken en verbinden. Heel veel enthousiaste reacties gehad over de belbutlers. Het was fantastisch om te zien hoe mensen met elkaar in contact werden gebracht. Een echte aanrader !!!
  Jettie van der Mey - Kamer van Koophandel
 • Zowel de X-peditions wereldreizigers als de noviteitengids hebben op een zeer enthousiaste wijze bezoekers aangesproken en hun rol vervuld tijdens de beurs HET Instrument 2012! Mede door de inzet van de acteurs was er extra beleving en interactie op de beursvloer. Vooral de ontdekkingsreizigers zorgen voor een laagdrempelig standbezoek door bezoekers.
  Linda Bos-Dekker - FHI, federatie van technologiebranches
 • Tijdens ons personeelsetentje kwam Femke ons vergezellen, dit was een aangenaam optreden, ze heette de gasten welkom en deed met iedereen een praatje, als laatste zong ze een op maat gemaakt lied over het bedrijf en onze jubilaris. Het was helemaal gezellig!
  Jikke van Lisdonk- Friederichs - Technisch Buro West-Brabant
 • Maandag 21 januari was het "blue monday". De meest depressieve dag van het jaar. Om onze klanten op ons Shell tankstation toch vrolijk aan hun werkdag te laten beginnen, hebben we een acteur ingezet die, als butler, hen op een vrolijke manier zou ontvangen. Dit deed hij met volle overgave en heeft menigeen met een glimlach weer op pad kunnen sturen. Klanten waren blij verrast en de reacties de dagen erna waren ook lovend. Martijn, in zijn rol als butler, heeft absoluut een grote bijdrage geleverd aan het succes van deze dag.
  Kees Wentzel - Heylex BV
 • We hebben snel moeten schakelen voorafgaand aan het evenement, we hadden een week. Goede input voor de kleding van de acteur. De acteur ter plaatse was enthousiast en dacht logistiek goed mee.
  Lisette Wegman - Bureau WElle
 • Het werken met een vaste (beurs-)presentator (Sven) is echt een voordeel. Hij is enthousiast, hij kent het product goed en kan daardoor elke vraag van een bezoeker beantwoorden. Sven is zeer betrokken en helpt het product te verbeteren.
  Gerdien Minnee - Kuiters idee en organisatie
 • Alles verliep goed, actrice (toiletdame) was erg flexibel dus fijn om mee te werken. Goede reacties mogen ontvangen en de uiteindelijke opdrachtgever zeer tevreden. Het was voor ons de eerste samenwerking, maar zeker niet de laatste keer!
  Vanity Baoh - SB Entertainment & Events