Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en gastvrouw. Typetjes gaan in gesprek met uw gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties. Onze acteurs zijn veelzijdige talenten, zij hebben flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij uw gasten in de juiste stemming. De meeste van onze typetjes hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over native english speaking typetjes.
Lees meer…

Typetjes - parkeerwachten

 • We werken al een jaar of 5 met the Actor Factory. Ik denk er eigenlijk nooit over na om iemand anders te bellen als we een acteur nodig hebben of iemand in willen zetten om een bepaalde sfeer ergens te creeren of verhaal te laten vertellen. Ik vind het daadkrachtige van de collega's op kantoor heel fijn en het creatieve en ludieke van de aangesloten acteurs en facilitators super!
  Chantal Mooyman - SIS.PR
 • We werden vanochtend op onze nieuwe werkplek van harte welkom geheten door buurvrouw Chantal. Op Amsterdamse wijze stofte zij het laatste bouwstof weg en wees zij de weg naar de koffie. Een mooie ijsbreker die de collega's door de eerste nieuwigheid heen hielp. Goed gedaan Sophie!
  Mariëlle Mooij - Amsterdam RAI
 • De acteurs hebben hun werk goed verricht. Ze hebben uitgevoerd wat gevraagd was in de briefing. Ook eventuele bijsturing indien gevraagd was geen probleem.Wij zijn tevreden met de inbreng van de acteurs.
  Rene van Dalen - Lely Holding
 • Het is heel goed gegaan met de actrice op onze beursstand. Van Stb medewerkers alleen lovende woorden:. positieve indruk, heel goed gegaan, prettige samenwerking. Zullen in de toekomst zeker weer beroep op jullie doen.
  Lidwine Goijen - STB Automatisering en advies
 • De act van Flip van der Wal was een groot succes. De stewardessen hebben op een leuke manier geholpen tijdens een groot evenement.
  Kim de Groot - Leerbedrijf Newways
 • Alles verliep goed, actrice (toiletdame) was erg flexibel dus fijn om mee te werken. Goede reacties mogen ontvangen en de uiteindelijke opdrachtgever zeer tevreden. Het was voor ons de eerste samenwerking, maar zeker niet de laatste keer!
  Vanity Baoh - SB Entertainment & Events
 • De vrolijke noot van de dames van Perfect Match of de verbindende dagvoorzitter: Aaaaha! the Actor Factory raakt altijd de juiste snaar in het creeëren van interactiviteit op evenementen. We werken graag met ze samen!
  Susan Hofs - Organisatiepartner
 • Hoge waardering van onze collega’s voor de (nieuwjaars-)medewerkersbijeenkomst. Het inzetten van cabaretier Harry Glozbach en twee sneltekenaars via the Actor Factory was een goede zet. Vooral Harry wist met zijn scherpe relativeringen onze ogen te openen en ons goed naar ons zelf te laten kijken. We staan weer op scherp! Fijne samenwerking met iedereen van the Actor Factory.
  Peter ten Haken - Nationale-Nederlanden
 • Gebruik gemaakt van de percussie-workshop en een rap workshop. Beide waren top! Van onze kant weinig werk en super resultaat.
  Annette Panajoti - Boskalis
 • Wij hebben gister een fantastische dag gehad met de dames van Perfect Match. Ze hebben de gasten goed vermaakt met de Live Jukebox en het maken van foto's. Ze speelden goed op de situatie in en hebben een perfecte uitstraling (vrolijk en positief). We waren erg blij met hun aanwezigheid!
  Justine de Haas - Stichting Nederland Schoon