Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en gastvrouw. Typetjes gaan in gesprek met uw gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties. Onze acteurs zijn veelzijdige talenten, zij hebben flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij uw gasten in de juiste stemming. De meeste van onze typetjes hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over native english speaking typetjes.
Lees meer…

Typetjes - parkeerwachten

 • Het is heel goed gegaan met de actrice op onze beursstand. Van Stb medewerkers alleen lovende woorden:. positieve indruk, heel goed gegaan, prettige samenwerking. Zullen in de toekomst zeker weer beroep op jullie doen.
  Lidwine Goijen - STB Automatisering en advies
 • Met Aaaaha! the Actor Factory kun je snel schakelen. Om een project of evenement nog nét een wat origineler tintje te geven, kun je bij hen terecht. En dacht je zelf al iets ludieks bedacht te hebben? Dan hebben zij nog wel iets aan dat idee toe te voegen of kunnen ze andere voorbeelden laten zien van eerdere evenementen. Er wordt dus meegedacht, niet alleen maar uitgevoerd. Werkt fijn, snel én informeel.
  Chantal Mooyman - 2twintig Public Relations
 • Wat doe je als je 20 UK planners op bezoek krijgt die al drie dagen locaties hebben bezocht? Dan schakel je Aaaaha! the Actor Factory in. Met een fantastisch op maat geschreven lied hebben we een verpletterende indruk gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat dit een blijvende herinnering achterlaat. Op een ludiek manier werden de gasten in de watten gelegd en kregen ze meer informatie over het World Forum.
  Inge Keijsers - World Forum
 • De piccolo's hebben ons als hotelgroep goed op de kaart gezet bij de grootste première in Nederland ooit! De première van Alles is Familie, een nieuwe Nederlandse Film, is door de twee piccolo's van Aaaaha! the Actor Factory goed verzorgd en heeft ons in de spotlight gezet! Dank!
  Kees van Wezel - Hampshire Hospitality
 • Wij hadden tijdens ons evenement (50 jarig Jubileum Mansveld) een jubileumduik onder begeleiding van een heuze beach hunk! Het plaatje klopte helemaal ook in combinatie met onze beach babes. Het enthousiasmeren en de begeleiding van alle mensen van het hotel naar de zee toe gebeurde met een grote smile. Een geslaagde samenwerking.
  Madeleine Boelsma - ATPI
 • Een bedrijf waarmee prettig en goed is samen te werken. Een goede, duidelijk voorbereiding. Op de beurs Event13 hadden wij een zeer ervaren actrice welke een toevoeging was op de stand.
  Tim Termaat - PBN
 • Twee acteurs hebben geweldig bijgedragen aan de impact van onze campagne bij de opening van onze nieuwe kantoorlocatie. Prettige samenwerking, goed resultaat!
  David van Stijn - Sodexo
 • Goede professionele performance van de visuele acteurs (noeste arbeiders) bij het presenteren van het nieuwe logo van de vereningsnaan: BodemenergieNL.
  Willem Hooijkaas - BodemenergieNL (voorheen NVOE)
 • Hoge waardering van onze collega’s voor de (nieuwjaars-)medewerkersbijeenkomst. Het inzetten van cabaretier Harry Glozbach en twee sneltekenaars via the Actor Factory was een goede zet. Vooral Harry wist met zijn scherpe relativeringen onze ogen te openen en ons goed naar ons zelf te laten kijken. We staan weer op scherp! Fijne samenwerking met iedereen van the Actor Factory.
  Peter ten Haken - Nationale-Nederlanden
 • Met de inzet van de acteurs van The Actor Factory, heeft onze klant (TNT Express) veel aandacht en bijkijks gehad tijdens een beurs. De stand was erg druk bezocht, mede door de invulling en inzet van acteurs Caatje en Daniel.
  Lotte Walrecht - Van Berlo