Typetjes

Professionele acteurs spelen typetjes, zoals parkeerwacht, toiletjuf, kaasmeisje, butler, lakei, serveerster en gastvrouw. Typetjes gaan in gesprek met uw gasten. Op basis van improvisatie comedy ontstaan humorvolle interacties. Onze acteurs zijn veelzijdige talenten, zij hebben flair en stijl. Zonder lolbroekerij brengen zij uw gasten in de juiste stemming. De meeste van onze typetjes hebben de Akademie voor Kleinkunst voltooid. Wij beschikken tevens over native english speaking typetjes.
Lees meer…

Typetjes - parkeerwachten

 • De acteurs hebben hun werk goed verricht. Ze hebben uitgevoerd wat gevraagd was in de briefing. Ook eventuele bijsturing indien gevraagd was geen probleem.Wij zijn tevreden met de inbreng van de acteurs.
  Rene van Dalen - Lely Holding
 • Prettige samenwerking vanwege open communicatie en duidelijk afspraken. Er werd goed nagedacht en de creatieve omlijsting zorgde echt voor een extra sfeer en een andere weergave van de inhoud.
  Nelleke van de Velde - Middin
 • Tijdens ons personeelsetentje kwam Femke ons vergezellen, dit was een aangenaam optreden, ze heette de gasten welkom en deed met iedereen een praatje, als laatste zong ze een op maat gemaakt lied over het bedrijf en onze jubilaris. Het was helemaal gezellig!
  Jikke van Lisdonk- Friederichs - Technisch Buro West-Brabant
 • it was very nice thank you very much!
  Kuoni - Kuoni Destination Management
 • Tijdens onze Rabobank leden avondopenstelling waren de levende "bank" en het kussend boertje en boerinnetje van de partij. Leuke acts die in perfect in ons landschap pasten en bij menig gast een lach op het gezicht toverden.
  Niels van de Beek - Zuiderzeemuseum
 • Donderdag 20 maart zijn de leden van JORNext onder ludieke begeleiding op zoek gegaan naar hun professionele Perfect Matches. Aan de diverse keukentafels in de showroom van Asto Keukens zijn onder het genot van heerlijke hapjes bereid door een kok van Siemens vele succesvolle Matches gemaakt en vervolgafspraken gepland.Met deze activiteit onder leiding van Perfect Match is een concrete invulling gegeven aan de doelstelling van JORNext; het uitwisselen van kennis, informatie en contacten. De avond was een groot succes, dit smaakt naar meer!
  Bregje Nagtzaam - JORNext
 • Het betrof het 40-jarig bestaan van een schoenenwinkel uit Den Haag op zaterdag 19 oktober jl. die hun medewerkers, vrienden en familie in het zonnetje wilde zetten door het geven van een fantastisch feest. Hiervoor hadden wij bij de ontvangst buiten twee kleurrijke steltlopers die de gasten op hun eigen unieke wijze welkom heetten. Toen de gasten eenmaal binnen waren werd de avond geopend met een Tissu act. Een waar spektakel op grote hoogte. Verder waren er nog muzikale optredens. Dit alles werd aan elkaar gepraat door presentator Daniël. Ontzettend leuk en vrolijk persoon. Hij wist de gasten op een leuke manier te entertainen en op sommige momenten ook stil te krijgen. De samenwerking met Aaaaha! the Actor Factory BV verliep soepel zowel in het voortraject als op de avond zelf. Voor een volgend event weten wij hun zeker weer te vinden.
  Esther Overduin - Taat & de Regt
 • Spot on was presentator Henk die Aaaaha! voor ons geregeld had voor een promotie film. We kijken met veel plezier terug op een vlotte, energieke filmdag.
  Eefke Zoetmulder - Bureau JEZ
 • Contact met Aaaaha! was prettig. De kerstmannen hebben zich zoals ieder jaar weer met veel enthousiasme ingezet.
  Floor Los - Festivents
 • De aangeboden acts Perfect Match, Belbutlers en Bankstel alsmede het meedenken vooraf prima bevallen. Dank!
  Wilco Koldenhof - Muac Productions