MPI NL Conference

Netwerk momenten: MPI NL ConferenceMeeting Planners International is een netwerkvereniging voor professionele congres-organisatoren. Op het jaarcongres is er veel gelegenheid tot netwerken. Verrassende acts en beleving leverden extra ontmoetingen en gespreksstof op.

Klik hier voor de VIDEO

 

Relatieborrels: artikel uit Algemeen Dagblad"Eigenlijk krankzinnig, maar het werkt"

"Wij worden vaak ingehuurd door MKBers, die een evenement organiseren voor hun relaties", vertelt Peekel. "Als je zo iets organiseert, is het zaak om je er goed in te verdiepen wat die relaties willen. Waardevolle contacten opdoen, wellicht?"

AD, 4 november 2008

 

"Voor verschillende evenementen hebben wij de hulp en kennis ingeroepen van Aaaaha! The Actor Factory. Iedere keer komen zij met verrassende, leuke ideeën om de interactiviteit tussen de deelnemers te vergroten en de bijeenkomst 'op te leuken'. Of het nu gaat om een dagvoorzitter, een spectaculaire openingsact, charmante 'stewardessen' of afsluitend entertainment, ze komen altijd met passende voorstellen om een congres of evenement helemaal 'af' te maken."
[Jop van Langevelde,
ATP - The Advanced Travel Partner
]
 

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in:
- communicatie cabaret
- humor workshop
- kick off bijeenkomst
- communicatie evenementen
- entertainment bureau
- communicatie adviesbureau
- creatieve workshop
- openingsact bedrijfsfeest
- creatieve teambuilding
- presentator
- bedrijfsfeesten organiseren
- speeddate
- humor spreker
- bedrijfsfeest organiseren
- kerst entertainment
- mystery guest
- evenementenbureaus
- entertainmentbureau
- promotie bureau
- cabaretiers

 

 

Organiseren bedrijfsevenement

Organiseren bedrijfsevenement
Bij het organiseren van uw bedrijfsevenement bieden wij u verrassend entertainment. Op basis van uw input denken we graag met u mee. Wij bieden zeer getalenteerde acts, comedians, acteurs en filmmakers voor bedrijfsevenementen. Op deze site vindt u videotrailers, testimonials en cases. Ook treft u een aantal concrete ideeën, die u kunnen helpen bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsevenement.

Voor het organiseren van bedrijfsevenementen:

  • Talkshows betrekken uw deelnemers bij het onderwerp
  • Spectaculaire openingsact met acrobatiek in de lucht
  • Acteurs brengen gasten met elkaar in gesprek
  • Mimespelers versterken het thema als levend decor
  • Figuranten ontvangen gasten als heuse sterren bij de VIP-ontvangst
  • Creatieve workshops brengen uw gasten in beweging
  • Maatwerk lied / videoclip als uitnodiging

Graag denken we met u mee over het organiseren van uw bedrijfsevenement. Op basis van uw input schrijven we vrijblijvend een maatwerk voorstel. Maak het onvergetelijk!

Vul hieronder uw gegevens in en vink aan welke acts uw interesse hebben. Wij sturen u dan vrijblijvend een voorstel per e-mail.

Relatieborrel: VIP ontvangst VIP ontvangst

Ontvang uw gasten als échte sterren. Figuranten schreeuwen hen mét naam toe van achter dranghekken. Onze acteurs stellen opmerkelijke vragen als roddelpers journalisten. Na deze ontvangst is iedereen direct in de stemming.

klik hier voor de VIDEO

Relatieborrel: Gastvrouwen brengen uw gasten met elkaar in gesprek Gastvrouwen

Onze actrices verzorgen een stijlvolle ontvangst. Zij brengen uw gasten met elkaar in gesprek. Met humor zorgen zij ervoor dat men direct in de stemming komt. Eventueel zingen zij een lied op basis van uw input (bijvoorbeeld een lofzang op uw relaties of op de jubilaris). Bij een opening verzorgen zij rondleidingen. Zeer multi inzetbaar.

Klik hier voor ons aanbod acteurs: butlers, complimental coaches, netwerkgoeroe's etcetera

Speednetworking talkshow: betrek uw relaties bij uw organisatie Speednetworking dé talkshow

In deze talkshow betrekt u uw relaties bij uw organisatie. Uw gasten komen één op één met elkaar in gesprek aan de hand van prikkelende stellingen. Zij wisselen hun visie uit met 4-6 andere deelnemers. Dat levert interessante ontmoetingen op. De stellingen worden vooraf afgestemd op basis van uw input.
Tot 600 deelnemers, 45 - 90 minuten.

Video Speednetworking - dé talkshow

Visueel spektakel: praatstukken bij relatieborrels Praatstukken: visueel spektakel

Prachtig levend decor levert gespreksstof op. Wij bieden uiteenlopende verrassingsacts, die uw thema of boodschap onderstrepen. Ons levende bankstel bestaat uit twee acteurs, die gasten met elkaar in contact brengen. Twee actrices met handboeien ketenen gasten aan elkaar vast, zo komen zij (gedwongen) met elkaar in gesprek.

Klik hier voor ons aanbod visueel spektakel: levende bewegwijzering, geboeid etcetera

Comedian maakt grappen over netwerken Netwerk comedy

Onze top comedian enthousiasmeert tot netwerken. Hij geeft allerlei praktische tips om met elkaar in contact te komen. Humor vormt de rode draad door het betoog. De comedian verwerkt uw input in zijn act.

Klik hier voor ons aanbod top comedians

Een videoreportage van uw relatieborrel Video-reportage (direct klaar!)

Wij produceren een pakkende reportage van uw evenement. We monteren direct op locatie. Het filmpje kunt u na afloop al direct vertonen. Bovendien kunt u de video nasturen aan relaties die niet aanwezig konden zijn, u kunt het plaatsen op uw website en op laten nemen in on-line branche nieuwsbrieven.

Voorbeeld MPI NL Conference

Lid van idea MPI
© Aaaaha! the Actor Factory® BV - Koninginnegracht 38 - 2514 AD Den Haag E info@acteurs.nl T 070-392 11 40 Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Lid van IDEA Lid van MPI download brochure