Introductie nieuw HR-systeem bij KPN

Maatwerk comedyKPN introduceerde een nieuw HR-systeem. Comedian Joop Vos schreef een viertal scènes om de hoofdlijnen helder op het netvlies te krijgen. De scènes werden gespeeld door een drietal managers en drie acteurs. Joop: "De boodschap kwam op die manier heel duidelijk over, iedereen bleef goed bij de les omdat er zoveel te lachen viel." Joop trad zelf op als presentator. Samen met het publiek stuurde hij de scènes bij.

 

Maatwerk comedy: de kracht van humorDe kracht van humor

Hoe krijg je collega's enthousiast voor jouw project? Hoe maak je abstracte begrippen als 'klantgericht' en 'duurzaam' concreet? Laat een comedian een betoog schrijven op basis van jouw input. Zo schep je direct de juiste sfeer. Humor prikkelt de verbeelding en creëert draagvlak. Beeldende taal zorgt voor duidelijkheid. Zo kun je krachtig van start gaan.

EventView december 2008

 

"Voor de NVDO is de inzet van professionele acteurs - komieken een vast gegeven bij het organiseren van studiedagen. Zij leveren een essentiële bijdrage aan het slagen van de activiteit. Ze sluiten bij de NVDO meestal een dag met zware intellectuele kost voor de deelnemers op een humoristische en relativerende manier af. Een gezonde lach aan het einde van een activiteit is een waardevol instrument in handen van de professionele event organiser. De inzet van de acteurs is een goede en herkenbare afsluiting van de activiteit, draagt bij tot een betere herinnering van de dag, en heeft een positieve invloed op de beleefde en waargenomen kwaliteit van de deelnemers. En praktisch gezien: dat laatste leidt weer tot herhalingsaankopen van de doelgroep."
[Han van der Linden,
NVDO]
 

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in:
- communicatie adviesbureau
- communicatie evenement
- organisatie bedrijfsevenement
- presentator
- kerst entertainment
- introductiecampagne
- bedrijfsfeesten
- act personeelsfeest
- speeddate
- incentive campagne
- entertainmentbureau
- bedrijfsfeesten organiseren
- dagvoorzitters
- creatieve teambuilding
- promotie bureau
- motivatie training
- acteur typetjes
- mystery guest
- humor workshop
- acteurs personeelsfeest

Cabaretiers

Cabaretiers
Aaaaha! the Actor Factory biedt cabaretiers voor congressen en kickoffs. Onze cabaretiers zijn zeer bedreven in het schrijven van maatwerk. Moeiteloos verdiepen zij zich in elk onderwerp. Op basis van uw input schrijven ze een pakkende afsluiter van uw bijeenkomst.

Cabaretiers op congressen
Sluit uw congres af met een optreden door een cabaretier. Humor geeft frisse energie en verse inzichten. Cabaretiers zorgen voor gespreksstof en bieden een inspirerende kijk op het onderwerp. U zult merken dat uw gasten langer blijven borrelen.

Cabaretiers bij kickoffs
Humor is een heerlijk wapen om mensen in beweging te krijgen. Met aanstekelijk plezier overdrijven onze cabaretiers bestaande patronen. In de rol van weggejaagde klant sommen zij bijvoorbeeld op wat voor onrecht hen is aangedaan door uw organisatie. Praktijkverhalen worden opgeblazen tot komische proporties. Zo ontstaat draagvlak voor positieve verandering. Cabaretiers zetten uw mensen aan het denken.

Op basis van onderstaande top cabaretiers en comedians adviseren we u graag bij uw keuze.

Vul hieronder uw gegevens in en vink aan welke acts uw interesse hebben. Wij sturen u dan vrijblijvend een voorstel per e-mail.

prof. Flip van der Wal Prof. Flip van der Wal (comedian)

Flip van der Wal spreekt over elk onderwerp: van communicatie tot klantenbinding, van netwerken tot teambuilding. Met behulp van een Power Point Presentatie verwart en vermaakt deze bijzondere professor uw publiek. Ideaal voor congressen, kick offs en zakelijke bijeenkomsten. Succes gegarandeerd! PDF: De kracht van humor in communicatie

Gregor Bak Gregor Bak

Zittend achter de vleugel stort Gregor zijn passie voor muziek uit over het publiek. Daarbij wordt flink gelachen. Op onnavolgbare wijze koppelt Gregor uw anecdotes aan elkaar en geeft ze een plek aan zijn muzikale kapstok. Uiteindelijk zingen alle gasten een lofzang op uw organisatie of project. PDF: Muziek als communicatiemiddel

Harry Glotzbach Harry Glotzbach

Harry studeerde marketing en communicatie aan de UvA en heeft ruime werkervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor is hij als geen ander in staat om praktijk inzicht in zijn comedy te verwerken. Hij biedt onverwachte en humoristische invalshoeken, toegespitst op uw organisatie. Is uw bedrijf klaar voor een humoristische confrontatie? Tweede plaats Leids cabaret festival, winnaar AKF comedy prijs.

Tom Sligting Tom Sligting

Laat stand-up comedian Tom Sligting eens langskomen om de boel eens lekker wakker te schudden.
Al meer dan negen jaar verzorgt hij maatconferences voor het bedrijfsleven. Tom schrijft voor u een spetterende comedy show op maat. Persoonlijk, scherp, actueel, informatief en confronterend.

Omar Ahaddaf Omar Ahadaff

Toen Omar klein was had hij maar één droom: Allochtoon worden. Zeven jaar geleden kwam hij naar Nederland om een uitkering te scoren maar het is hem niet gelukt, dan maar stand-up Comedy, dacht hij. Met aanstekelijk plezier vertelt Omar over diversiteit, cultuurverschillen en inburgering.

Robert de Vries - energizer XL Robert de Vries - energizer XL

Robert de Vries is één van de beste goochelaars van Nederland. Hij combineert standup comedy en goocheltrucs. Zo behandelt hij elk gewenst onderwerp op een onvergetelijke manier. Na afloop zijn uw deelnemers geïnspireerd en vol frisse energie. Deze spetterende act wordt ondersteund door een live DJ.

Martijn Oosterhuis Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis schreef na het winnen van de persoonlijkheidsprijs Cameretten drie avondvullende programma's "Echt", "Van huis uit", en "Smile". Verder zat hij in de cast van het succesvolle TV programma de Lama's. Oosterhuis is met zijn hilarische anekdotes en toegespitste grappen de aangewezen persoon om uw evenement onvergetelijk maken.

Wilko Terwijn Wilko Terwijn

Wilko Terwijn behoort al jaren tot de top van de Nederlandse stand-up comedy. Hij schrijft ondermeer voor Xavier Guzman en uiteenlopende comedyshows op televisie. Hij speelt in de theaters "Superantiheld". Met zichtbaar plezier laat hij zijn messcherpe, cynische geest los op uw onderwerp.

Jeffrey Spalburg Jeffrey Spalburg

Hij vormde een duo met Najib, schreef de teksten voor Jorgen en beatboxte voor Brainpower. Jeffrey is een veelzijdige persoonlijkheid: acteur, schrijver, presentator, MC en stand-up comedian. Momenteel staat hij in het theater met zijn solovoorstelling 'Brommers Kiek'n'.

Guido Weijers Guido Weijers

Guido vliegt als Icarus, droomt van oililysjaaltjes, bobslee, oliebollen en de familie Knots. Hij gaat snel, remt af, is een dromer en balanceert op de rand van de ethiek. Fel, scherp en kritisch, maar tegelijkertijd ontroerend. Guido is een innemend verteller, die plotseling hard uithaalt.

William Sutton William Sutton

William Sutton is een echte oer-comedian. Hij heeft alleen al in Nederland in ruim 1000 shows opgetreden. Bovendien leidt William improvisatie workshops en is hij de grootst denkbare fan van Shakespeare. Met William Sutton is een lach gegarandeerd.

Bob MacLaren Bob MacLaren

Bob tovert met humor. Hij is de mentor van veel top-comedians. In zijn geboorteland, Nieuw Zeeland, won Bob de "funniest face-award". Hij reisde de wereld rond en was te zien op talloze festivals. Voor Discovery Channel UK maakt Bob het komische reisprogramma "Bob's World".

Greg Shapiro Greg Shapiro

Greg Shapiro is bekend van zijn optredens voor Boom Chicago, bovendien is hij anchorman van Comedy Central News en columnist bij BNR. Bij ons kunt u Greg solo boeken. Hij is dé integratie-specialist; als buitenlander maakt hij graag grappen over de Nederlandse cultuur. Maar ook uw bedrijfscultuur of uw nieuwe project lenen zich uitstekend voor Gregs humoristische observaties..

Joop Vos Joop Vos

Joop Vos is een echte alleskunner. Hij is de aangewezen persoon om voor het bedrijfsleven een maatwerk cabaretprogramma te maken. Joop koppelt inhoud en humor, waardoor de boodschap bij het publiek blijft hangen.

John van der Sanden John van der Sanden

Als energiek intermezzo of als humoristische afsluiting, John van der Sanden is de persoon bij uitstek. John is de gehele bijeenkomst aanwezig en koppelt wat hij heeft gezien en gehoord direct terug aan het publiek in een cabareteske voorstelling.

Del Boca Vista Del Boca Vista

Del Boca Vista luistert niet alleen naar wat er gezegd wordt, maar vooral naar wat er niet gezegd wordt. Flip en Michel maken ruim 15 jaar improvisatie cabaret in het bedrijfsleven. Samen verzorgen zij diverse maatwerk programma's. Sketches, cabaret, zang, niets is hen te gek.

Philip Walkate Philip Walkate

Philip Walkate is cabaretier, stand- up comedian & tekstschrijver. Hij speelt piano, zingt en maakt grappen. Tussen 2001 en 2008 schreef hij vier muzikale cabaretprogramma's, won twee cabaretprijzen en trad honderden keren op in binnen- en buitenland.

Sophie van Hoytema Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema is een geboren zangeres en entertainer. Zij studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst en treedt op met haar eigen theatershow "Verderop". In 2008 stond zij in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Sophie verwerkt uw input in een prachtige sketch welke zij afsluit met een geweldig maatwerk lied.

Carolien Borgers Carolien Borgers

Carolien studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst. Zij was te zien in het programma "Ren Lenny ren" van Acda & de Munnik. Met prachtige liedjes, geestige sketches en scherpe improvisaties staat Carolien in het theater met haar eigen programma "Snars". Op basis van uw input maakt zij een prachtige act voor uw programma.

prof. Eduard Mayall Prof. Dr. Eduard Mayall (comedian)

Deze opmerkelijke hooggeleerde van het King’s College Research Institute bestudeerde de eigenschappen van succesvolle mensen. Hij kwam tot opmerkelijke ontdekkingen. Mayall bespreekt elk onderwerp en krijgt uw publiek gegarandeerd in beweging: letterlijk!

Impro cabaret Impro cabaret

Heeft u wel eens een verkoopgesprek achterstevoren gevoerd? Deze komieken improviseren er lustig op los, samen met het publiek! Begeleid door een combo van vier muzikanten improviseren zij zelfs liedjes in elk muzikaal genre. Uw thema plaatsen zij in een verrassend en origineel perspectief.

Comedy Club Comedy Club

Wij stellen voor u een programma met twee of meer comedians samen. Uitstekend geschikt als randprogrammering voor feesten en festivals. Tijdens het evenement kunnen uw gasten even bijkomen met een gulle lach.

Lid van idea MPILid van IDEALid van MPIdownload brochure
© Aaaaha! the Actor Factory® BV - Koninginnegracht 38 - 2514 AD Den Haag E info@acteurs.nl T 070-392 11 40 Alle rechten voorbehouden | Disclaimer