Verhuisbericht Van Gansewinkel

Van meerdere locaties verhuisde Van Gansewinkel naar één nieuw kantoor. Wij creëerden een onderscheidend verhuisbericht zonder woorden.

klik hier voor de VIDEO

 

Nieuwe vorm van marketing: live campagnesNieuwe vorm van marketing: live campagnes

Waar traditionele eventmarketeers de doelgroep vragen naar een locatie te komen, zoeken moderne marketeers de doelgroep zelf op.
Op straat, in winkels, op stations, op festivals, in cafés, op terrasjes.
Op een ludieke manier gaan acteurs interactie aan met consumenten en wekken zo de interesse voor een product of dienst.

High Profile Events september 2006

 

"Het pratende bankje dat tijdens de borrel met gasten in discussie ging was eveneens succesvol en vooral erg komisch! Een echte aanrader wanneer je met een thema of stelling werkt en je na een plenaire bijeenkomst je gasten wil laten napraten over het onderwerp."
[Judith Prince,
MODINT
]
 

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in:
- live campagne
- kerst entertainment
- promotiebureau
- entertainment bureau
- organiseren bedrijfsevenement
- presentator
- acteurs
- entertainmentbureau
- mystery guest
- humor workshop
- bedrijfsvideo
- bedrijfsfeesten organiseren
- acteur typetjes
- feest organiseren
- creatieve communicatie
- communicatie cabaret
- bedrijfsfeesten
- bedrijfsfeest organiseren
- kerst act
- communicatie evenement

 

 

Animatie act

Animatie act
Bij een animatie act begeven acteurs zich als typetjes tussen uw gasten. Zij knopen animerende gesprekken aan op basis van improvisatie comedy. Bekende animatie acts zijn de ober en serveerster, die geleidelijk hun spel opbouwen. Eerst weten de gasten nog van niets en dat levert komische interacties op. Ook de toiletjuffrouw is een bekende animatie act. Uw gasten zullen zich verbazen over de verrassende animatie acts, die wij bieden. Door het opbouwen van een verrassende verhaallijn ontstaat een animatie act, die veel gesprekstof oplevert. Zo komt de sfeer er al snel in!

Wij bieden animatie acts die aansluiten op uw thema, doelgroep en doelstelling. Wij werken met bestaande animatie acts, maar bedenken aan de hand van uw bijeenkomst of evenement ook graag animatie acts op maat. Een animatie act komt het beste tot zijn recht wanneer het geheel op de bijeenkomst wordt aangepast. De doelgroep zal verrast zijn door het passende concept. Het thema of doel van de bijeenkomst is vaak de leidraad voor het vormen van de juiste animatie act.

Aaaaha! the Actor Factory BV werkt met professionele acteurs om de animatie acts op de juiste wijze in te vullen. Geen onderbroekenlol, maar verfijnde animatie acts door professionele acteurs.

Vul hieronder uw gegevens in en vink aan welke acts uw interesse hebben. Wij sturen u dan vrijblijvend een voorstel per e-mail.

Boul Boul

Prachtig gestyleerde circus act met veel humor. Boul komt op in een grote doorzichtige bol. Een live opera zangeres begeleidt de indrukwekkende entree. Boul balanceert een kristallenbol op al zijn ledematen, vervolgens jongleert hij met 7 ballen. Bovendien weet hij zelfs met kleine balletjes te jongleren met zijn mond. Een zinnenprikkelend schouwspel.

Tissu-act Tissu-act

Acrobatisch spectakel in de lucht. Eén of meerdere acrobates bewegen zich gracieus, terwijl zij in enorme doeken hangen. Zij laten uw gasten versteld staan door spectaculaire vallen van grote hoogte. Eventueel in combinatie met live zang (in onderstaande video ziet u een spectaculair optreden met de New Yorkse albino zangeres M).

klik hier voor de VIDEO

Vincent Rebours Vincent Rebours

Vincent Rebours is een geweldig getalenteerde acrobaat. Vincent verzorgt een prachtig horizontale dans op muziek. Daarbij lijkt het alsof de zwaartekracht er niet toe doet. De beheersing en souplesse van zijn spieren doen uw publiek versteld staan. Er zal lang worden nagepraat over deze performance van wereldklasse!

Slangenmens Contortionist / slangenmens

Slangenmensen bewegen zich soepel in onmogelijke poses. Uw gasten zullen zich verbazen en verwonderen over de bizarre poses. De extreem soepele slangenvrouw beweegt zeer gracieuze met extreem flexibele bewegingen. Met de toegevoegde belichting en muziek lijkt deze act op een magische droom!

German Wheel German wheel

Deze act is gebaseerd op "De man van Vitruvius" van Leonardo da Vinci. Het wiel rolt d.m.v. een acrobaat over het podium en spint razend snel in het rond.

Routeplanners Routeplanners

Onze levende Tom Tom's verwijzen uw gasten. Nadat zij de route hebben uitgestippeld, geven zij die mee op papier. Met hun mobiele loket trekken zij door de gehele locatie. Zij geven uw gasten persoonlijke aandacht.

Wereldreizigers Wereldreizigers

Onze kleurige en theatrale wereldreizigers ontdekken, samen met uw gasten, iedere plek op de wereld. Zij doen denken aan de tijd van Jules Verne. De wereldreizigers zijn doortdurend in de weer met een aantal wereldbollen. Zij gaan de interactie aan met uw gasten.

klik hier voor de VIDEO

Spugende drommedaris Spugende dromedaris

Wat voor weer het buiten ook is, met deze act haal je de woestijn in huis. Een eigenzinnige animatieact met een woestijndwerg en een ietwat vreemde dromedaris. En pas op, want de dromedaris kan spugen!

Perfect smile Perfect smile

Perfect smile is een kleurrijke foto-act, waarmee u op een originele manier uw gasten kunt laten vastleggen. Door middel van een polaroid camera en bijzondere rekwisieten worden uw gasten op de foto gezet.

Levende lachspiegel Levende lachspiegel

Lachen is gezond en dat wordt al snel duidelijk. De lachspiegel komt tot leven wanneer uw gasten in de spiegel kijken. Een mooie visuele act welke uw gedrag en mimiek op een gestileerde manier zal spiegelen.

Turn up Turn up

Turn up is een non-verbale improvisatie van beeld, beweging en effecten. Harde werkers staan symbool voor edele arbeid en energieke kracht. Zee goed inzetbaar voor openingen en presentaties met een link naar bouw of arbeid.

klik hier voor de VIDEO

Groen! Groen!

Groen! is een echte 'natuurlijke' eyecather. Groener dan Groen! kan het echt niet worden. Groen verpersoonlijkt duurzaamheid en aandacht voor het milieu. Groen! staat stil bij speciale momenten en komt opeens op een roboteske manier in beweging. Groen! is een spannende act vol interactie en improvisatie.

Kort en krachtig Kort en krachtig

Deze bijzondere hostess heeft een merkwaardige blik op uw bijeenkomst. Met korte gebaren en veel mimiek trekt zij de aandacht. Zij geeft persoonlijke aandacht aan uw gasten zonder daarbij woorden te gebruiken. Kort en krachtig in haar handelen, maar groots in het effect.

klik hier voor de VIDEO

Wiebelobers Wiebelobers

Wiebelend op grote hoogte trekken deze obers de aandacht. Zij voorzien uw gasten van een presentje of zij bieden een hapje aan van hun dienblad. Het blad zweeft aan een (bedrukte) heliumballon Een opvallende gastvrije act met eindeloos veel mogelijkheden.

Bloemenmeisjes Bloemenmeisjes

De bloemenmeisjes weten binnen no-time al uw gasten op te fleuren. Deze dames zien er prachtig uit, ruiken heerlijk en weten als geen ander hoe zij uw gasten kunnen vermaken. Een frisse en kleurrijke act die iedere bijeenkomst laat bloeien.

Boeiend! Boeiend!

Deze dames zijn ontzettend boeiend voor uw netwerk. Samen boeien zij uw gasten aan elkaar. Wanneer u dan toch geboeid bent aan/door iemand anders, zullen de dames ervoor zorgen dat u even de tijd krijgt om samen te netwerken.

Gezusters zuster Gezusters Zuster

Van het verzorgen van de zere plek tot het leggen van verbanden, de gezusters zuster staan voor u paraat. De zusters zorgen tijdens de bijeenkomst voor uw gasten, en zorgen dat iedereen gezond en fit weer naar huis gaat.

Levend bankstel Levend Bankstel

Het levende bankstel is een prachtige visuele act. De spelers in het bankstel brengen uw gasten met elkaar in contact. Actief spreken de spelers uw gasten aan en nodigen hen uit voor een verrassend gesprek op de bank.

Delfts Blauw Delfts Blauw

Verras uw internationale gasten! Prachtig getimed op muziek komen het bekende boertje en boerinnetje tot leven. Dit is een betoverend visueel schouwspel. Prachtig bij de entree van uw (internationale) feest/congres. Eerste prijs NK Living Statues 2004.

Crash test dummy Crash Test Dummy

De Crash Test Dummy is een act op basis van bewegingstheater. Deze dummy wordt bestuurd door een professionele begeleider. De Test Dummy test allerlei situaties uit, van de veiligheid op uw borrel tot de nieuwste apparaten. De Crash Test Dummy is ook inzetbaar als plenaire act.

Hemels Visueel maatwerk

In overleg met u kiezen we de juiste types om een belevenis te creëren. Het concept wordt gevormd rond uw product of dienst. Perfect voor persstunts, actiemarketing campagnes, beursdeelname en bijzondere evenementen.

 

Lid van idea MPI
© Aaaaha! the Actor Factory® BV - Koninginnegracht 38 - 2514 AD Den Haag E info@acteurs.nl T 070-392 11 40 Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Lid van IDEA Lid van MPI download brochure