Comedians

Comedians schrijven een onvergetelijke act op basis van uw input. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk. De comedian kan zijn verhaal starten als serieuze professor of als ontevreden klant. Humor is hét wapen om bewustwording te creëren. Wij bieden keuze uit top comedians, die hun act schrijven op basis van uw briefing. Meer informatie

Comedians

 • Wil je een out of the box activiteit voor een teamuitje? Dan ben je bij the Actor Factory aan het goede adres. Men denkt graag met je mee en is ook heel flexibel om last minute in oplossingen te denken. Niks is te gek. Zo hebben we als teamuitje met de marketingafdeling een commercial maak contest gedaan. In 2 dagen moesten we in teams een commercial maken met 8 video-camera's. 's Avonds kreeg de beste commercial een award uitgereikt en dat allemaal in Barcelona. We hebben erg gelachen en het was waanzinnig hoe snel alles was geregeld! Een aanrader.
  Karlijn van Ruiten - Heineken
 • Voor onze summit en aansluitend jubileumfeest hebben wij Rens als presentator ingezet en Harry Glotzbach met een maatwerk comedy. Echte professionals die hun vak verstaan. Rens zorgde voor een goede aankondiging interactie vanuit de zaal en Harry maakte de dag luchtig door op een humoristische manier het onderwerp en de sprekers te evalueren. De zaal bleef maar lachen en wij ook!
  Samera Azdoud - CDDN
 • Vorige week vrijdag hadden we voor de 4e keer Op Sterk Water uitgenodigd voor een voorstelling aan onze 4e jaars studenten. Deze was weer zeer goed ontvangen door hen. De samenwerking met Aaaaha! en voorbereiding op de voorstelling verliep weer goed zoals ik inmiddels gewend ben. Ik kijk nu al weer uit naar volgend jaar.
  Ric-Jan de Bont - ROC Mondriaan
 • Leren met een lach¦ Het duurt even voordat je doorhebt en zeker weet dat prof. Flip van der Wal niet als gortdroge professor maar als motivator, cabaretier, als aanjager en grappenmaker op het podium staat. Hilarisch, komisch, hyperactief, op het verkeerde been! Het komt allemaal voor in de aanvankelijk saaie presentatie van Van der Wal. Een powerpoint die een eigen leven leidt, een paar mensen in de zaal die op een leuke manier het mikpunt zijn, slogan's en kreten die de mensen gemakkelijk onthouden en vooral de aanhoudende bulderende lach van onze gasten maakte dat we een heel andere kijk op wetenschap hebben gekregen. Want laten we eerlijk zijn: Flip van der Wal is - whatever hij in werkelijkheid ook moge zijn - van teen tot kruin wetenschapper. Summa cum laude afgestudeerd in HUMOR met hoofdletters, met een leerstoel en nogal wat eredoctoraten. Wat ons betreft ook het doctoraat 'Lachen bij het gieren in de cumelasector'. Wij hebben genoten!
  Robert de Vries - Quality Bookings
 • We hadden zelf al een heel goed programma in elkaar gezet. Maar de muzikale en inhoudelijke begeleiding van Gregor Bak die dag heeft er werkelijk een fantastisch succesvolle meeting van gemaakt! Onze volgende meeting is al over een paar weken en dan gaan we zeker weer samenwerken!
  Aarnoud Overkamp - Takeda Nycomed
 • Voor de Rabo Top Club Nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers hebben wij samengewerkt met de visitekaartjes dames. Niet alleen zijn ze een mooie verschijning door hun prachtige outfits en enthousiaste karakter, ze waren van ons van absolute toegevoegde waarde. Zij verzorgden naast een warme ontvangst, een verbindende rol. Door middel van het uitwisselen van visitekaartjes brachten zij ondernemers bij elkaar! Precies waar de Rabo Top Club voor staat: verbinding, kennis en uitwisseling van ervaring faciliteren voor en tussen (ervaren) ondernemende professionals. Absolute aanrader!
  Stéphanie Chau - Rabobank Maastricht en Omstreken
 • Met Aaaaha! the Actor Factory kun je snel schakelen. Om een project of evenement nog nét een wat origineler tintje te geven, kun je bij hen terecht. En dacht je zelf al iets ludieks bedacht te hebben? Dan hebben zij nog wel iets aan dat idee toe te voegen of kunnen ze andere voorbeelden laten zien van eerdere evenementen. Er wordt dus meegedacht, niet alleen maar uitgevoerd. Werkt fijn, snel én informeel.
  Chantal Mooyman - 2twintig Public Relations
 • Voor een diner met internationale gasten in het Scheepvaart museum werd Flip van der Wal ingezet als "gastspreker". Veel gasten waren in eerste instantie onaangenam verrast; er werd onderling gefluisterd; "waarom komt deze professor nog om 22:30 uur spreken?". Als heel snel werd het duidelijk dat deze speech geen serieuze insteek had. Er werd hard gelachen en iedereen vond de act erg grappig! Kortom: een groot succes!
  Wendy de Koning - KrasEvents
 • "Prof. Walter Philips": Simply the best! Our conference participants were spellbound, intrigued, fascinated, laughed, interacted, became alive.... all this thanks to Prof. Walter Philips! A resounding success!!!!
  Dominique Dressler - Auva
 • Tijdens ons congres voor Ziekenhuisapothekers hebben we Prof. Flip van der Wal geboekt. Prima act, goede voorbereiding, speelde goed in op sfeer in de zaal.
  Yolande Jansen - NVZA