Comedians

Comedians schrijven een onvergetelijke act op basis van uw input. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk. De comedian kan zijn verhaal starten als serieuze professor of als ontevreden klant. Humor is hét wapen om bewustwording te creëren. Wij bieden keuze uit top comedians, die hun act schrijven op basis van uw briefing. Meer informatie

Comedians

 • Onze lakeien, cowboys, boeven en kabouters komen allemaal uit de koker van Aaaaha! the Actor Factory. De enthousiaste acteurs van Aaaaha! the Actor Factory zijn altijd bereid om met Stichting Opkikker mee te denken. Zij hebben het hart op de juiste plaats en tonen naast uitstekende kwaliteit ook betrokkenheid met de organisatie en haar doelstellingen.
  Daphne van Diemen - Stichting Opkikker
 • Wij hebben het support van Aaaaha! the Actor Factory als prettig ervaren. Het optreden van prof. dr. Flip van der Wal wekt bij de toeschouwer al na een paar minuten een enorme verbazing en lachsalvo's op. Hij benoemt op een komische wijze de activiteiten van Het Waterlaboratorium en haar klanten, is actueel, adrem en betrekt het publiek bij de act. Reacties van onze klanten waren zeer positief. Mede door prof dr. Flip vd Wal hebben wij een geslaagde klantenmiddag mogen beleven.
  Marco Vos - Het Waterlaboratorium
 • Stand-up comedian Harry Glotzbach zorgde direct dat de sfeer er goed in zat. Het was mooi om te zien hoe hij het publiek bespeelde en dat het publiek opging in zijn anekdotes over NHTV en dat de daarbij behorende afkortingen van de verschillende afstudeerrichtingen goed werden doorgelicht. Harry was gedurende zijn gehele act ad-rem en reageerde goed op het publiek. Het publiek kan terugkijken op een leuke act en zij zullen voorlopig de afkortingen niet meer vergeten!
  Peter Groen / Mellisa Rizos - Leerbedrijf Newways
 • We have been working with the Actor Factory for two years and we are very happy with their services.They take prompt action to our inquiries, very friendly, and always ask for feedback for the services.
  Sengül Soytas - Vestel
 • We hadden zelf al een heel goed programma in elkaar gezet. Maar de muzikale en inhoudelijke begeleiding van Gregor Bak die dag heeft er werkelijk een fantastisch succesvolle meeting van gemaakt! Onze volgende meeting is al over een paar weken en dan gaan we zeker weer samenwerken!
  Aarnoud Overkamp - Takeda Nycomed
 • Presentatrice Sophie was opnieuw helemaal in haar element op de Holland stand op de beurs IMEX 2013 te Frankfurt. Met geweldig enthousiasme, professionele inzet en een flinke dosis humor gaf ze onze internationale bezoekers een kijkje op Holland welke zij niet snel zullen vergeten. TOP!
  Sven Boelhouwer - NBTC
 • Reactie klant: Alles is naar tevredenheid verlopen. Comedian Greg Shapiro zijn act was erg op zijn plaats in het programma en een goede aanvulling. We stelden het ook zeer op prijs dat hij tijdens het afsluitingsdiner is gebleven en met de gasten heeft gesproken.
  Robert de Vries - Quality Bookings
 • Wij hebben enorm genoten tijdens ons kerstdiner van een persoonlijk lied voor onze collega die met pensioen is gegaan. Sophie nogmaals bedankt! Zeer aan te raden
  Charissa - Van Meeuwen Smeerbeheer
 • Leren met een lach¦ Het duurt even voordat je doorhebt en zeker weet dat prof. Flip van der Wal niet als gortdroge professor maar als motivator, cabaretier, als aanjager en grappenmaker op het podium staat. Hilarisch, komisch, hyperactief, op het verkeerde been! Het komt allemaal voor in de aanvankelijk saaie presentatie van Van der Wal. Een powerpoint die een eigen leven leidt, een paar mensen in de zaal die op een leuke manier het mikpunt zijn, slogan's en kreten die de mensen gemakkelijk onthouden en vooral de aanhoudende bulderende lach van onze gasten maakte dat we een heel andere kijk op wetenschap hebben gekregen. Want laten we eerlijk zijn: Flip van der Wal is - whatever hij in werkelijkheid ook moge zijn - van teen tot kruin wetenschapper. Summa cum laude afgestudeerd in HUMOR met hoofdletters, met een leerstoel en nogal wat eredoctoraten. Wat ons betreft ook het doctoraat 'Lachen bij het gieren in de cumelasector'. Wij hebben genoten!
  Robert de Vries - Quality Bookings
 • Prima ervaring. Klant was wel volhardend in hun eisenpakket terwijl ik als klant het iets anders wilden. The actor factory kon daar verder ook geen invloed op uitoefenen. Uiteindelijk was de uitvoering naar wens.
  Claudia van Pouderoijen - ANWB