Comedians

Comedians schrijven een onvergetelijke act op basis van uw input. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk. De comedian kan zijn verhaal starten als serieuze professor of als ontevreden klant. Humor is hét wapen om bewustwording te creëren. Wij bieden keuze uit top comedians, die hun act schrijven op basis van uw briefing. Meer informatie

Comedians

 • Wij hebben enorm genoten tijdens ons kerstdiner van een persoonlijk lied voor onze collega die met pensioen is gegaan. Sophie nogmaals bedankt! Zeer aan te raden
  Charissa - Van Meeuwen Smeerbeheer
 • Leren met een lach¦ Het duurt even voordat je doorhebt en zeker weet dat prof. Flip van der Wal niet als gortdroge professor maar als motivator, cabaretier, als aanjager en grappenmaker op het podium staat. Hilarisch, komisch, hyperactief, op het verkeerde been! Het komt allemaal voor in de aanvankelijk saaie presentatie van Van der Wal. Een powerpoint die een eigen leven leidt, een paar mensen in de zaal die op een leuke manier het mikpunt zijn, slogan's en kreten die de mensen gemakkelijk onthouden en vooral de aanhoudende bulderende lach van onze gasten maakte dat we een heel andere kijk op wetenschap hebben gekregen. Want laten we eerlijk zijn: Flip van der Wal is - whatever hij in werkelijkheid ook moge zijn - van teen tot kruin wetenschapper. Summa cum laude afgestudeerd in HUMOR met hoofdletters, met een leerstoel en nogal wat eredoctoraten. Wat ons betreft ook het doctoraat 'Lachen bij het gieren in de cumelasector'. Wij hebben genoten!
  Robert de Vries - Quality Bookings
 • Professor Flip van der Wal gaf een optreden tijdens de diploma-uitreiking. Dit was zeker een succes! Het was leuk om te zien hoe hij de zaal betrok bij zijn optreden. Na afloop kregen wij veel positieve reacties van de geslaagden, docenten en gasten.
  Eefje Kanters & Bo Schonis - Leerbedrijf Newways - NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
 • Caatje was fantastisch. Slim, scherp, kwam met goeie initiatieven. Heeft goed opgelet tijdens de presentaties, zodat ze ook inhoudelijk mee wist te praten. Ik heb zonder uitzondering alleen maar positieve reacties op haar ontvangen. De meest senior directors maakten graag een praatje met haar als ze langs kwam. En dat allemaal zonder opdringerig te zijn. Heb ook een berg kaartjes hier op mijn buro met ideeën, complimentjes e.d. die mensen aan haar jurk hebben vastgeklikt. Het event is mede door haar een groot succes geworden.
  Bart de Vries - ECN
 • Wil je een out of the box activiteit voor een teamuitje? Dan ben je bij the Actor Factory aan het goede adres. Men denkt graag met je mee en is ook heel flexibel om last minute in oplossingen te denken. Niks is te gek. Zo hebben we als teamuitje met de marketingafdeling een commercial maak contest gedaan. In 2 dagen moesten we in teams een commercial maken met 8 video-camera's. 's Avonds kreeg de beste commercial een award uitgereikt en dat allemaal in Barcelona. We hebben erg gelachen en het was waanzinnig hoe snel alles was geregeld! Een aanrader.
  Karlijn van Ruiten - Heineken
 • We hadden zelf al een heel goed programma in elkaar gezet. Maar de muzikale en inhoudelijke begeleiding van Gregor Bak die dag heeft er werkelijk een fantastisch succesvolle meeting van gemaakt! Onze volgende meeting is al over een paar weken en dan gaan we zeker weer samenwerken!
  Aarnoud Overkamp - Takeda Nycomed
 • Heliview Conferences & Training B.V. werkt al sinds 2007 met bijzonder veel plezier met Aaaaha! thee Actor Factory samen. Kenmerkend voor de mensen van de Actor Factory is hun enthousiasme en betrokkenheid bij het behalen van onze doelstellingen. Wij zetten de Actor Factory jaarlijks bij een groot aantal congressen in, waarbij zij door middel van uitstekende dagvoorzitters, maar ook verschillende matchmakingtools de interactie tussen onze bezoekers en onze sponsoren op een leuke manier op gang brengen.
  Stijn van den Broek - Heliview Conferences & Training
 • Voor onze sales kwartaalbijeenkomst hadden we Prof. Dr. Flip van der Wal op bezoek. De presentatie over Building Cultural Bridges sloeg heel erg aan bij alle nationaliteiten/culturen in de zaal. In sneltreinvaart wist Flip ons 25 minuten lang in de ban/lach te houden. Schitterend optreden, waarover we in lengte van dagen nog over zullen praten.
  Sandra Rietbergen - CB&I
 • Stand-up comedian Harry Glotzbach zorgde direct dat de sfeer er goed in zat. Het was mooi om te zien hoe hij het publiek bespeelde en dat het publiek opging in zijn anekdotes over NHTV en dat de daarbij behorende afkortingen van de verschillende afstudeerrichtingen goed werden doorgelicht. Harry was gedurende zijn gehele act ad-rem en reageerde goed op het publiek. Het publiek kan terugkijken op een leuke act en zij zullen voorlopig de afkortingen niet meer vergeten!
  Peter Groen / Mellisa Rizos - Leerbedrijf Newways
 • Wij hebben Erik ingezet als rode draad tijdens ons relatie event. Erik is een enthousiaste toegevoegde waarde die als geen ander de essentie van ons concept heeft vertaald naar een goed verhaal. En nog belangrijker hierover in gesprek ging met klanten waardoor iedereen geinspireerd werd. Top comedian Harry Glotzbach verzorgde het luchtige element tijdens het event. Hij zorgde ervoor dat er hard gelachen werd. Erik en Harry kunnen ieder event verrijken!
  Simone Strating - Performance Improvement