Comedians

Comedians schrijven een onvergetelijke act op basis van uw input. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk. De comedian kan zijn verhaal starten als serieuze professor of als ontevreden klant. Humor is hét wapen om bewustwording te creëren. Wij bieden keuze uit top comedians, die hun act schrijven op basis van uw briefing. Meer informatie

Comedians

 • Hosted buyers krijgen veel informatie tijdens beursbezoek aan IMEX en EIBTM. Je moet in die minuten dat ze bij ons op het Holland meeting point zijn toch echt wel een goede indruk maken. Wij hebben prof. Flip van der Wal (comedian) presentaties laten geven. Met zijn humorvolle aanpak bereiken we ons doel en springen we er in vergelijking met andere presentaties toch mooi uit!
  Eric Bakermans - NBTC / Holland.com
 • We have been working with the Actor Factory for two years and we are very happy with their services.They take prompt action to our inquiries, very friendly, and always ask for feedback for the services.
  Sengül Soytas - Vestel
 • De act van Flip van der Wal was een groot succes. De stewardessen hebben op een leuke manier geholpen tijdens een groot evenement.
  Kim de Groot - Leerbedrijf Newways
 • Voor onze sales kwartaalbijeenkomst hadden we Prof. Dr. Flip van der Wal op bezoek. De presentatie over Building Cultural Bridges sloeg heel erg aan bij alle nationaliteiten/culturen in de zaal. In sneltreinvaart wist Flip ons 25 minuten lang in de ban/lach te houden. Schitterend optreden, waarover we in lengte van dagen nog over zullen praten.
  Sandra Rietbergen - CB&I
 • Geweldige presentatie van Prof. Flip van der Wal. Een aanrader tussen de serieuze onderwerpen. Opvallend hoe goed prof.dr. van der Wal zich voorbereidt. Volop gebruik van typische vaktermen die bij de conferentie horen.
  Dirk van der Mark - EADL
 • We vonden het een zeer geslaagde sessie. Er is ons een mooie spiegel voor gehouden en we hebben enorm gelachen en dat was precies de bedoeling!
  Robert-Jan van der Steur - B4it Business Association
 • Heliview Conferences & Training B.V. werkt al sinds 2007 met bijzonder veel plezier met Aaaaha! thee Actor Factory samen. Kenmerkend voor de mensen van de Actor Factory is hun enthousiasme en betrokkenheid bij het behalen van onze doelstellingen. Wij zetten de Actor Factory jaarlijks bij een groot aantal congressen in, waarbij zij door middel van uitstekende dagvoorzitters, maar ook verschillende matchmakingtools de interactie tussen onze bezoekers en onze sponsoren op een leuke manier op gang brengen.
  Stijn van den Broek - Heliview Conferences & Training
 • Wil je een out of the box activiteit voor een teamuitje? Dan ben je bij the Actor Factory aan het goede adres. Men denkt graag met je mee en is ook heel flexibel om last minute in oplossingen te denken. Niks is te gek. Zo hebben we als teamuitje met de marketingafdeling een commercial maak contest gedaan. In 2 dagen moesten we in teams een commercial maken met 8 video-camera's. 's Avonds kreeg de beste commercial een award uitgereikt en dat allemaal in Barcelona. We hebben erg gelachen en het was waanzinnig hoe snel alles was geregeld! Een aanrader.
  Karlijn van Ruiten - Heineken
 • Stand-up comedian Harry Glotzbach zorgde direct dat de sfeer er goed in zat. Het was mooi om te zien hoe hij het publiek bespeelde en dat het publiek opging in zijn anekdotes over NHTV en dat de daarbij behorende afkortingen van de verschillende afstudeerrichtingen goed werden doorgelicht. Harry was gedurende zijn gehele act ad-rem en reageerde goed op het publiek. Het publiek kan terugkijken op een leuke act en zij zullen voorlopig de afkortingen niet meer vergeten!
  Peter Groen / Mellisa Rizos - Leerbedrijf Newways
 • Professor Flip van der Wal gaf een optreden tijdens de diploma-uitreiking. Dit was zeker een succes! Het was leuk om te zien hoe hij de zaal betrok bij zijn optreden. Na afloop kregen wij veel positieve reacties van de geslaagden, docenten en gasten.
  Eefje Kanters & Bo Schonis - Leerbedrijf Newways - NHTV internationaal hoger onderwijs Breda