Comedians

Comedians schrijven een onvergetelijke act op basis van uw input. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk. De comedian kan zijn verhaal starten als serieuze professor of als ontevreden klant. Humor is hét wapen om bewustwording te creëren. Wij bieden keuze uit top comedians, die hun act schrijven op basis van uw briefing. Meer informatie

Comedians

 • Prima op maat gemaakte uitvoering waarmee de te verrassen persoon helemaal blij was.
  Hilde Schmit Jongbloed - Portbase
 • De act van Flip van der Wal was een groot succes. De stewardessen hebben op een leuke manier geholpen tijdens een groot evenement.
  Kim de Groot - Leerbedrijf Newways
 • Wij hebben Erik ingezet als rode draad tijdens ons relatie event. Erik is een enthousiaste toegevoegde waarde die als geen ander de essentie van ons concept heeft vertaald naar een goed verhaal. En nog belangrijker hierover in gesprek ging met klanten waardoor iedereen geinspireerd werd. Top comedian Harry Glotzbach verzorgde het luchtige element tijdens het event. Hij zorgde ervoor dat er hard gelachen werd. Erik en Harry kunnen ieder event verrijken!
  Simone Strating - Performance Improvement
 • Stand-up comedian Harry Glotzbach zorgde direct dat de sfeer er goed in zat. Het was mooi om te zien hoe hij het publiek bespeelde en dat het publiek opging in zijn anekdotes over NHTV en dat de daarbij behorende afkortingen van de verschillende afstudeerrichtingen goed werden doorgelicht. Harry was gedurende zijn gehele act ad-rem en reageerde goed op het publiek. Het publiek kan terugkijken op een leuke act en zij zullen voorlopig de afkortingen niet meer vergeten!
  Peter Groen / Mellisa Rizos - Leerbedrijf Newways
 • Tijdens onze Alphatron Security Klantendag hebben wij ontzettend gelachen om de lezing die werd gehouden door een zekere professor. Het was heel goed voorbereid en zat heel goed in elkaar. Een echte aanrader!
  Gady van Meggelen - Alphatron Security Systems B.V.
 • We vonden het een zeer geslaagde sessie. Er is ons een mooie spiegel voor gehouden en we hebben enorm gelachen en dat was precies de bedoeling!
  Robert-Jan van der Steur - B4it Business Association
 • Tijdens het intermezzo op onze HKZ-kwaliteitsdag heeft Professor Flip van der Wal ons verrast met een act in sneltreinvaart waarmee hij de lachers in de zaal op zijn hand kreeg. Goed voorbereid met een kwinkslag. Voor herhaling vatbaar.
  Carolien Wijman - NEN/HKZ
 • De comedian was een enorme hit! Er is nog lang na gelachen en gesproken over zijn optreden. Bedankt!
  Esther Reinders - SNV World
 • Het optreden van Harry Glotzbach was een perfecte aanvulling op ons programma. Hij deed het goed, vooral het interactieve deel ging goed en er werd goed gelachen. In het begin was iedereen terughoudend, maar al snel kwam de zaal los. Kortom: onze complimenten!
  Suzanne de Jong - Gemeente Teylingen
 • Wij hebben voor het eerst samengewerkt met Aaaaha! the Actor Factory. Professionele aanpak, prima samenwerking, goed meegedacht!
  Gerda Hoxe - Calibris